Bemutatkozás

Elhelyezkedés

A kép illusztráció.

Ideális hely a pihenéshez

A Lelle Resort lakópark az OTP Ingatlan Zrt. következő balatoni beruházása, amely a tó déli partjának kedvelt üdülőhelyén, Balatonlelle csendes, nyugodt részén található. A dinamikusan fejlődő város Budapestről az M7-es autópályán mintegy másfél óra alatt elérhető. Az északi partra vezető Szántódi révhez és a déli part fővárosának tartott Siófokra gépkocsival egyaránt fél órán belül eljuthatunk.

A város egész nyáron színes programokkal várja az ide érkezőket. A nyári hónapok szinte minden napjára jut egy-egy érdekes program. Színházi előadások, koncertek, kézműves vásár, a helyi néptánccsoport fellépései színesítik az itt nyaralók estéit.

A lakópark városon belüli ideális elhelyezkedése biztosítja a lakók nyugodt pihenését, de mindemellett számos bevásárlási lehetőség, étterem és sportpálya is található a közelben.

Miért éppen Balatonlelle?

Aki a Balaton déli partján olyan helyet keres, ahol pihenhet és szórakozhat is, az egyértelműen ezt a kisvároskát választja.

Itt a gyerekek a strandoláson kívül eltölthetnek néhány órát a vidámparkban, este pedig megnézhetnek egy vidám cirkuszi előadást, de a felnőtteket is változatos programok várják: könnyűzenei koncertek szinte a hét mindennapján, orgona és komolyzenei hangversenyek, színházi előadások teszik színessé az ide látogatók estéit. Akik pedig kirándulni szeretnének, gyalogosan, vagy kerékpárral végig járhatják a Balatoni Borút helyi pincészeteit, és kirándulást tehetnek a kishegyi Kápolnához, ahonnan szinte az egész Balatont belátni.

 

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.