Pénzügyi termékek
EGYSZERŰSÍTETT ÜGYINTÉZÉS, HITELFELVÉTEL, CSOK IGÉNYLÉS.
Az OTP Banknál hitelt felvevők részére egyedi kedvezményt biztosítunk

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében értékesítőink átvállalják a finanszírozással, a CSOK igényléssel, illetve az egyéb pénzügyi termékekkel kapcsolatos ügyintézést, így finanszírozási igény esetén bizalommal forduljanak értékesítő kollegáinkhoz, akiknek támogatásával egyszerűbben és soron kívül intézhetik a kapcsolódó pénzügyeiket. Ügyfeleink részére a vevői finanszírozást, a CSOK igénylést, és a kapcsolódó pénzügyi termékeket az OTP Bank és leányvállalatai biztosítják.

Lakáscélú hitelek

Az OTP Ingatlan Zrt fejlesztésében megvalósuló lakások Vevői részére az OTP Bank számos konstrukcióban kínál lakáshitelt, amelyekkel kapcsolatos részletes tájékoztatásért bizalommal forduljon értékesítőnkhöz.

Az OTP Bank lakáshitel termékeiről részletes tájékoztatást, illetve kalkulátorokat talál az alábbi linken:

Részletek

Lakástakarék

Az OTP Lakástakarék olyan kiemelkedő hozam melletti megtakarítási formát kínál, amellyel lakással kapcsolatos céljait tudja finanszírozni, úgy, hogy az vállalható, előre kiszámítható legyen és ahhoz az állam is hozzájáruljon. A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, a megtakarítás számtalan lakással kapcsolatos célra felhasználható, többek között az OTP Ingatlan Zrt fejlesztésében megvalósult lakás megvásárlásához felvett lakáshitel csökkentésére is.

Részletes információért forduljon bizalommal értékesítőnkhöz, kalkulátorokat talál az alábbi linken:

Részletek

Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK)

Az OTP Ingatlan Zrt által épített lakások beruházótól történő megvásárlása esetén lehetőség nyílik a kibővített Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) által nyújtott lehetőségek és előnyök kihasználására, amellyel kapcsolatban részletes információt kaphat értékesítőnktől.

A CSOK igénylés feltételeiről, szabályairól az alábbi linken tájékozódhat:

Részletek

Ingatlanlízing

Az OTP Ingatlanlízing számos kedvező finanszírozási lehetőséget kínál az új lakást vásárlók részére, lehetőség van forint- és alacsony kamatozású eurós finanszírozásra, és az OTP Bank ügyfelei mindkét termékhez kamatkedvezményt is igényelhetnek a Hűség Szolgáltatás keretében. Az új lakás lízing magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt elérhető.

Amennyiben a pénzügyi lehetőség felkeltette érdeklődését forduljon bizalommal értékesítő kollegánkhoz, de részletes információt talál az www.otpingatlanlizing.hu weboldalon is.

Részletek

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.