Bemutatkozás

Lelle Resort

A kép illusztráció.

151 vízparti, modern lakás

Az OTP Ingatlan Zrt. a Lelle Resort beruházás keretében egy több mint 1 hektár területű vízparti telken 151 lakásos, négy épületből álló, környezetbe illeszkedő, hangulatos lakóparkot valósít meg.

A tervezés során a korábbi Balaton parti fejlesztések alkalmával összegyűlt tapasztalatok felhasználásával fokozott figyelmet kapott a kellemesen élhető környezet kialakítása, a balatoni panoráma minél teljesebb biztosítása, illetve a különböző vásárlói igényekre való tekintettel pedig a változatos lakásválaszték kialakítása.

Az épületekben a 44 m2-es másfél szobástól a 90 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható. Minden lakás Balatoni kilátással rendelkezik, kényelmes erkéllyel kerül megépítésre.

A lakóparkban többféle parkolási lehetőség közül lehet választani: a pinceszinten egy 67 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 39 gépkocsi tárolására alkalmas fedett parkoló, valamint 45 gépkocsi számára felszíni parkolóhely épül.

A lakók kényelmét szolgálja majd az a 101 db tároló, amely a teremgarázs szintjén épül meg.

A kép illusztráció.

A kép illusztráció.

Energiahatékony megoldások, magas műszaki tartalom

Az OTP Ingatlan Zrt. elhivatott a környezetvédelem iránt, így ez a tervezés során nagy hangsúlyt kapott: a lakások egyszerre komfortosak, energiahatékonyak és a korszerű épületgépészeti megoldások révén alacsony költséggel fenntarthatóak. A fűtés és melegvíz ellátás lakásonként egyedileg, kondenzációs gázkazánról valósul majd meg.

A lakások kulcsrakészen, igényes műszaki kivitelben, az ablakokon redőny- és szúnyogháló, valamint klíma előkészítéssel ellátva kerülnek értékesítésre.

A parkoló déli elhelyezkedése biztosítja a lakópark belső, zavartalan nyugalmát.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.